banner112

nyheder

Medicinsk 2019 forår CMEF

new9

Den 14. maj blev den 81. China International Medical Equipment (Spring) Expo storslået åbnet på Shanghai National Convention and Exhibition Center.Micomme Medical, som en national leder inden for ikke-invasivt respiratorisk medicinsk udstyr, bragte vores nyeste produkter til Shanghai og skinnede blandt publikum.

I denne begivenhed demonstrerede Micomme Medical iltbehandlingsenheden i næsekanylen med høj flow, højtydende medicinsk ikke-invasiv ventilator til hospitalsbrug og hjemmepleje, ozondesinfektor og fik de besøgende til at føle "høj teknik, perfekt service"

new521
new11

Vores stand tiltrak mange besøgende til at opleve og konsultere.Det nye produkt hjemme brugte i-serien og ozon desinfektion, tiltrak de besøgendes opmærksomhed.Med den førende teknologi og fremragende produktydelse har Sepray-produkter vundet enstemmig ros fra besøgende.

Som en global professionel teknologiinnovations-displayplatform inden for medicin og sundhed, er CMEF i år baseret på temaet "Intelligent Reconstruction of the Future", med intelligent teknologi som kernedrivkraften.Gennem teknologisk forandring og genopbygning vil vi se nye medicinske muligheder og åbne op.Døren til fremtidens sundhedsteknologi.

Micomme Medical vil ikke glemme det originale hjerte, fortsætte i fortiden, fortsætte med at overholde standarden for "høj teknik, perfekt service", levere mere effektive og pålidelige respiratoriske støtte- og behandlingsprodukter og levere bedre tjenester til alle.


Indlægstid: 20-jun-2020